Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 07:24:04
Izklaide » Mūzikls “Operas spoks” priecēs ikvienu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Mūzikls “Operas spoks” priecēs ikvienu
Autors: Elija Krauze, 21/11/2008 16:45

Š.g. 25. un 26. novembrī plkst. 18:00 uz tirdzniecības centrā “Mols” ikvienam būs iespēja klātienē vērot grandiozā mūzikla “Operas spoks” zvaigžņu speciālo uzvedumu. Mūziklu iestudējis Aivens Džeikobs, viens no pieredzes bagātākajiem amerikāņu mūziklu autoriem, savukārt režisors un horeogrāfs ir Džozefs Pattons.

Par t/c Mols

T/c Mols sa­vu dar­bī­bu sā­ka 1998.ga­dā un ir tra­dī­ci­jām ba­gā­tā­kais tir­dznie­cī­bas centrs Lat­vi­jā.  Tir­dznie­cības cen­trā dar­bo­jas 131 vei­kals. Kopš pēr­nā ga­da augusta t/c MOLS modes veikaliem ir pievienojušies Eiropā pazīstamie zīmoli “Oxbow”, “Pietro Filipi”, kas ir vienīgie tāda veida veikali Latvijā, kā arī veikals “Paola Prata” un restorāns “Cafe & Restaurant Fazer”, apavu veikals “Clarks”.

SIA Tirdzniecības centrs “Mols” ir viens no piec­iem Linstow Cen­ter Ma­na­ge­ment gru­pas tir­dznie­cī­bas cen­triem. Gru­pā ie­tilpst arī t/p Al­fa, Galerija Centrs, t/c Ori­go un t/c Do­le.


Papildus informācija:
Elija Krauze
T/c  MOLS sabiedrisko attiecību konsultante
Tālr: 67213155; 29272963
e-pasts: elija.krauze@prs.lv

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu