Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 04:55:16
Izklaide » Paula krodziņā šoreiz skanēs mūzika no teātru izrādēm
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Paula krodziņā šoreiz skanēs mūzika no teātru izrādēm
Autors: LTV Sabiedrisko attiecību nodaļa, 21/11/2008 10:07

Jau sestdien, 22. novembrī, plkst. 21:15 maestro Raimonds Pauls jau atkal visus LTV1 skatītājus ielūdz uz savu kārtējo tikšanos „Krodziņā pie Paula”. Šoreiz uzmanības epicentrā būs maģiskā teātra pasaule.

Proti, raidījumā skanēs populāras, nedaudz piemirstas, atjaunotas, bet mūžam skanīgas dziesmas no Latvijas teātru dažādu laiku izrādēm.

Viesu vidū - trīs teātru direktori: Latvijas Nacionālo teātri pārstāvēs Ojārs Rubenis, Dailes teātri – Aivars Līnis, bet Krievu drāmas teātri – Eduards Cehovals.

Vai teātri savā starpā sacenšas par Maestro iesaisti projektos? Kuram no teātriem šāis sadarbības rezultātā veidojas vislielākie panākumi? Un kas, galu galā, notiek pēc pirmizrādēm? Ir laiks pavērt noslēpumainības plīvuru...

Raidījuma viesu vidū – izcili Latvijas mūziķi un dziedošie aktieri: Indra Burkovska, Veronika Plotņikova, Harijs Spanovskis, Jānis Paukštello...


Informāciju sagatavoja LTV Sabiedrisko attiecību nodaļa.

Plašāka informācija:
Ieviņa Liepiņa
VB SIA "Latvijas televīzija"
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālrunis: +371 67200959
Mobilais tālrunis: +371 26337544
E-pasts: ievina.ancena@ltv.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu