Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 05:54:23
Izklaide » LTV saņem pateicības vārdus par Valsts svētku tiešraidēm internetā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
LTV saņem pateicības vārdus par Valsts svētku tiešraidēm internetā
Autors: Ieviņa Ancena, 21/11/2008 10:03

Latvijas Televīzija ir gandarīta par Valsts svētku veiksmīgo atspoguļošanu ne tikai LTV1 ēterā, bet arī LTV interneta mājas lapās (www.ltvarhivs.lv un www.ltv1.lv), par ko saņēmusi un vēl joprojām turpina saņemt daudz pateicības vārdu gan no skatītājiem Latvijā, gan ārpus tās.

Īpaši daudz sajūsminātu e-pastu saņemts no ārzemēs dzīvojošajiem tautiešiem. „Vašingtonas latviešu vārdā apliecinu, ka tiešraides izdevās lieliskas! Gan vecāka, gan jaunāka gadugājuma Vašingtonā dzīvojošie latvieši saka lielu paldies par "virtuālo” kopābūšanu ar jums Rīgā - gan koncertā, gan pie Brīvības pieminekļa, gan skatoties Gaismas uzvedumu. Tā bija fantastiska sajūta, ka varējām piedalīties svinībās Latvijā! Pēc prezidentu uzrunām visa zāle cēlāmies kājās un dziedājām Latvijas Valsts himnu kopā ar jums pie Brīvības pieminekļa. Liels un sirsnīgs paldies Latvijas Televīzijai par sagādāto iespēju Vašingtonas latviešu saimei, lai Latvijas 90. Gadadiena mums izvērstos par neaizmirstamu piedzīvojumu,” sajūsmu no ASV saņemtajā e-pastā neslēpj Latviešu organizācijas Vašingtonā priekšsēde Anita Juberte.

Kopumā LTV tiešraides internetā 18. novembrī noskatījušies vairāki tūkstoši iedzīvotāju no 45 pasaules valstīm. Kā zināms, iespēju svarīgākās Valsts svētku tiešraides skatīties internetā LTV nodrošināja sadarbībā ar portālu „Apollo”.

LTV atgādina, ka šo piedāvājumu – nozīmīgas LTV tiešraides vērot internetā – skatītāji allaž novērtējuši ar lielu atsaucību. Piemēram, šīs vasaras centrālo kultūras notikumu – Dziesmu svētkus – LTV Arhīva mājas lapā noskatījās vismaz 40 000 iedzīvotāju no 56 pasaules valstīm.


Ieviņa Ancena
VB SIA "Latvijas televīzija"
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Tālrunis: +371 67200959
Mobilais tālrunis: +371 26337544
E-pasts: ievina.ancena@ltv.lv
Internets: http://www.ltv.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu