Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 08:17:08
Izklaide » Mūziķi no Valmieras uzstājas Pleskavas Kremlī
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Mūziķi no Valmieras uzstājas Pleskavas Kremlī
Autors: Līga Tarbuna, 20/11/2008 13:59

Ceturtdien, 20.novembrī, Pleskavas Kremlī (Krievija) norisinās Latvijas 90.gadadienai veltīts svinīgs sarīkojums, kurā ar muzikālu sveicienu no Valmieras aicināti piedalīties mūziķi Imants Točs, Gunārs Geduševs, Jānis Špacs (Sigulda) un solisti Karlīne Cīrule, Katrīna Kalniņa un Mārtiņš Roziņš.

Valmieras pilsētas pašvaldības izglītības, kultūras un sporta nodaļas vadītāja vietniece Anita Upeniece pastāstīja, ka mūziķi saņēmuši uzaicinājumu piedalīties svinīgajā sarīkojumā no LR Konsulāta Pleskavā, ar kuru Valmieras pilsētas pašvaldībai izveidojusies lieliska sadarbība. „Svinīgajā koncertā izskanēs dziesmas latviešu valodā valmieriešu izpildījumā, tāpat sagatavota īpaša programma pasākuma saviesīgajai daļai. Sarīkojumā piedalīsies arī LR vēstnieks Krievijas Federācijā Andris Teikmanis,” informē Anita Upeniece.

Jāpiebilst, ka Pleskava ir viena no Valmieras sadarbības pilsētām. Abu pašvaldību sadarbības līgums noslēgts 2001.gadā. Ilggadēja un veiksmīga sadarbība izveidojusies uzņēmējdarbības, kultūras un izglītības jomā.


Informāciju sagatavoja:
Līga Tarbuna
Valmieras pilsētas pašvaldības
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Mob. tel.: 28382051
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu