Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 07:24:21
Izklaide » Festivāla Bildes apmeklētāji varēs balsot par labāko apavu apgleznotāju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Festivāla Bildes apmeklētāji varēs balsot par labāko apavu apgleznotāju
Autors: Madara Āboltiņa, 20/11/2008 12:25

No 20. līdz 22. novembrim gadskārtējā mūzikas un mākslas festivāla Bildes 2008 apmeklētāji pirms koncertiem Rīgas Kongresu namā varēs aplūkot mūziķu apgleznoto apavu izstādi un balsot par savu mīļāko darbu.  Katru dienu koncerta laikā notiks izloze, kuras uzvarētājam balvā tiks pasniegti Reebok apavi.

Festivāls Bildes notiek jau 23 reizi. Šogad festivāla vasaras nometnē mūziķi apgleznoja un citādi rotāja lietussargus un Reebok apavus. Apavu izstādi no 25. novembra līdz 7. decembrim varēs aplūkot arī tirdzniecības centrā Spice.

Reebok International Ltd., kuras galvenā pārvalde atrodas Masačūsetsā, ASV, ir pasaules mēroga kompānija sporta un fitnesa tērpu, ikdienas apģērbu, apavu un aksesuāru dizaina, tirdzniecības un izplatīšanas jomā. Reebok International Ltd. pārstāv dažādus zīmola produktus, piemēram, Reebok – CCM Hockey un Sports Licensed Division. Plašāku informāciju iegūsiet, apmeklējot Reebok mājas lapu – www.reebok.com


Papildu informācija:
Madara Āboltiņa
Sabiedrisko attiecību projektu vadītāja
Mob. tālr.: +371 22019152,
tālrunis: +371 67333375
E-pasts: madara.aboltina@leoburnett.lv


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu