Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 09:36:13
Izklaide » Jūrmalas pilsētas dome izsludina konkursu „Skaistākais Ziemassvētku noformējums”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Jūrmalas pilsētas dome izsludina konkursu „Skaistākais Ziemassvētku noformējums”
Autors: Baiba Gailīte, 19/11/2008 16:38

Lai pilsētas vizuālais noformējums radītu svētku noskaņu 2008.gada Ziemassvētkos, sagaidot Jauno gadu un lai veicinātu pilsētas ielu, sētu un ēku izgreznošanas tradīcijas, Jūrmalas pilsētas dome no 1. decembra tradicionāli organizē konkursu „Skaistākais Ziemassvētku noformējums”.

Konkursā var piedalīties ikviena juridiska un fiziska persona ar Ziemassvētkiem noformētiem tirdzniecības un pakalpojumu iestāžu, uzņēmumu, mācību iestāžu, pirmsskolas izglītības iestāžu, dzīvojamo māju un citu ēku fasādēm, priekšlaukumiem, sētām un skatlogiem, kā arī sabiedrisko iestāžu iekštelpām.

Izvērtējamos svētku noformējumus konkursam var pieteikt darba dienās no 1. līdz 11.decembrim Jūrmalas pilsētas domes Administratīvās pārvaldes Apmeklētāju apkalpošanas centrā būvvaldē (Edinburgas prosp. 75) personīgi vai zvanot pa tālr. 67147592, 67751244. Pieteikumā jānorāda objekta adrese, nosaukums (veikala, firmas u.c.), kontaktpersona un kontakttālrunis.

Konkursa vērtēšanas komisijai ir tiesības vērtēt arī konkursam nepieteiktos objektus, ja to izpildījums rada īpašu Ziemassvētku noskaņu, ir mākslinieciski augstvērtīgs un uzlabo pilsētas tēla vizuālo kvalitāti.

Noformējums tiks vērtēts piecās kategorijās:

1) privātmāju un daudzstāvu dzīvojamo māju noformējums;
2) firmu, uzņēmumu un organizāciju biroju ēku, medicīnas iestāžu un citu sabiedrisko ēku noformējums;
3) pilsētas izglītības iestāžu noformējums;
4) viesnīcu, veikalu, restorānu, bāru, kafejnīcu un ēdnīcu noformējums;
5) sabiedrisko objektu svētku noformējums interjerā.

Konkursa uzvarētāji un labāko noformējumu autori tiks svinīgi sumināti, piešķirot tiem pārsteiguma balvas un izsakot atzinību plašsaziņas medijos.

Papildus informāciju par konkursa norisi var uzzināt, zvanot Jūrmalas pilsētas galvenajai māksliniecei Intai Maldupei un mākslinieces palīdzei Lindai Kalvānei pa tālr.67753163, kā arī Jūrmalas pilsētas mājas lapā: www.jurmala.lv


Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja p.i.
Baiba Gailīte
Papildinformācija: 7093984,
fakss 7093871,
e-pasts: prese@jpd.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu