Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 23. aprīlis 13:51:47
Makroekonomika » Saeimas svinīga sēde Latvijas Nacionālajā teātrī
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Saeimas svinīga sēde Latvijas Nacionālajā teātrī
Autors: Edijs Pālens, fotogrāfs: Edijs Pālens, 18/11/2008 18:08


Šodien, pulksten 12. 00, Latvijas Nacionālajā teātrī notika Saeimas svinīgā sēde. Šī bija pirmā reize pēc Latvijas neatkarības atlaunošanas, kas Saeimas sēde tika sasaukta ārpus Saeimas telpām.

Saeimas svinīgajā sēdē piedalījās bijušie Latvijas Valsts prezidenti Guntis Ulmanis un Vaira Vīķe-Freiberga , kā arī bijušie premjeri Andris Šķēle, Valdis Birkavs, Māris Gailis, Indulis Emsis, Andris Bērziņš un Aigars Kalvītis, bijušie Saeimas priekšsēdētāji Ingrīda Ūdre un Alfrēds Čepānis.

Dalībnieku vidū bija sastopams arī Rīgas mērs Jānis Birks, kā arī Rīgas domes deputāti, Augstākās padomes deputāti, kuri balsoja par Latvijas neatkarību, tai skaitā arī Aivars Lembergs.

Saeimas deputātes Sandra Kalniete, Anna Seile un Inguna Rībena uz svinīgo pasākumu bija ieradušās, ģērbušās tautas tērpos.

















































































































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu