Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 09:36:16
Izklaide » Rīgas mērs novēl rīdziniekiem piepildītus valsts svētkus
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Rīgas mērs novēl rīdziniekiem piepildītus valsts svētkus
Autors: Kristīne Liepa, 14/11/2008 16:30

Rīgas domes priekšsēdētājs Jānis Birks (TB/LNNK) Latvijas 90-gades priekšvakarā rīdziniekus aicina brīvdienas pavadīt kopā ar saviem mīļajiem un izmantot iespēju apmeklēt dažādus pasākumus, kas norisināsies pilsētā.

Rīgas mērs J.Birks: „Lai arī Latvijas Dzimšanas diena sakrīt ar tumšajiem rudens vakariem, tas mums neliedz savās mājās un sirdīs ienest kādu gaismas staru. Tumšie rudens vakari, un jo īpaši laiks starp Lāčplēša dienu un Latvijas Republikas proklamēšanas gadadienu, ir tāds, kad mēs varam apsēsties kopā ar saviem bērniem, vecākiem un vecvecākiem, lai gremdētos savas valsts un savas ģimenes vēstures atmiņās, kā arī dalītos savās nākotnes vīzijās.

„Rīgā svētku laikā būs daudzveidīga pasākumu programma, un es no sirds aicinu – ņemiet savus mīļos līdzi un izstaigājiet Gaismas festivāla piedāvātos maršrutus, apmeklējiet dažādos koncertus, izstādes, pasākumus, arī svētku uguņošanu Krastmalā un padariet šos svētkus priecīgus.”

Novēlu katram atcerēties, ka šī ir mūsu valsts – Latvija, kurā mēs dzīvojam, kuru mums ir pienākums cienīt un caur domām, darbiem un vārdiem celt vēl gaišāku! ”


Rīgas domes priekšsēdētāja
preses sekretāre
Kristīne Liepa
Mob. 27897344
E-pasts: kristine.liepa@riga.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu