Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. maijs 17:36:30
Pasaule » Austrijas vēstniece apmeklēs Aizsardzības ministriju
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Austrijas vēstniece apmeklēs Aizsardzības ministriju
Autors: Vineta Kleine, 14/01/2008 10:38

Šodien Austrijas vēstniece Latvijā Mag. Hermīne Popellere (Mag. Hermine Poppeller) un Austrijas aizsardzības atašejs Latvijā pulkvedis Mihaels Janišs apmeklēs Aizsardzības ministriju, lai tiktos ar aizsardzības ministru Vinetu Veldri.

Šī ir vēstnieces iepazīšanās vizīte, kuras laikā tiks pārrunātas Latvijas un Austrijas drošības un aizsardzības aktualitātes, kā arī abu valstu sadarbība aizsardzības jomā.

Līdzšinējā Latvijas un Austrijas sadarbība aizsardzības jomā galvenokārt balstījusies uz politisko dialogu un savstarpējām vizītēm. Partnerattiecības mieram programmas ietvaros Latvijas aizsardzības sistēmas pārstāvji apmeklē Austrijas Starptautiskā miera uzturēšanas centra organizētus kursus.

Preses un citu informācijas līdzekļu ievērībai!

Paredzēta foto un video iespēja tikšanās sākumā plkst. 13:30. Pieteikties AM Preses nodaļā pie vecākās referentes Vinetas Kleines – tālr. 67335062, mob. 28325482.


Informāciju sagatavoja:
Vineta Kleine,
AM Sabiedrisko attiecību departamenta
Preses nodaļas vecākā referente.
Tālrunis: 67335062, 28325482
E-pasts: vineta.kleine@mod.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu