Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 24. aprīlis 00:26:28
Sports » Igaunijas – Latvijas maču tiešraidē translēs eSports.lv
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Igaunijas – Latvijas maču tiešraidē translēs eSports.lv
Autors: Mārtiņš Hartmanis, 11/11/2008 17:09

Latvijas Futbola Federācija (LFF) šodien vienojās ar Igaunijas Futbola asociāciju un "Sport FIVE", kam pieder oficiālās translēšanas tiesības Baltijā, ka Igaunijas – Latvijas draudzības spēli futbolā rīt, 12. novembrī būs iespējams translēt internetā Latvijā.

Lai Latvijā būtu iespējams redzēt maču, tiešraidi no "A le Coq" arēnas nodrošinās LFF sadarbības partneris - portāls eSports.lv.

Igaunijas – Latvijas draudzības mača sākums rīt būs plkst.20. Īsi pirms tam portāls eSports.lv, kā arī LFF.lv publicēs informāciju par mača tiešraides interneta saiti.

Kā ziņots, šis draudzības mačs Latvijas izlasei būs pēdējais šogad. Tā kā 12.novembris nav FIFA noteiktais starptautisko spēļu datums, tad mačā nevarēs piedalīties ārzemēs spēlējošie Latvijas futbolisti. Igaunijai savukārt novembrī vēl paredzēts spēlēt turnīrā pret Lietuvas un Moldovas valstsvienībām.


Mārtiņš Hartmanis
LFF preses sekretārs
Tallinā, Igaunijā
m.hartmanis@gmail.com
Cell: +371 2833 4413

Latvian Football Federation
Augsiela 1, Riga, LV-1009
Tel.: +371 6729 2988
Fax: +371 6731 5604
www.LFF.lv

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu