Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 4. maijs 07:35:14
Eiropas Savienība » Iepazīstina ar Eiropas Revīzijas palātas pārskatu par 2007. finanšu gadu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Iepazīstina ar Eiropas Revīzijas palātas pārskatu par 2007. finanšu gadu
Autors: Laura Rence, fotogrāfs: Edijs Pālens, 10/11/2008 15:43


Eiropas Revizijas palātas loceklis no Latvijas Dr. Igors Ludboržs šodien preses konferencē informēja klātesošos par Eiropas Revīzijas palātas pārskatu par 2007. finanšu gadu.

Dr. Ludboržs iepazīstināja arī ar Palātas atzinumu, tā saukto ticamības deklarāciju, par visu Kopienas ieņēmumu un izdevumu pārskatu ticamību un pakārtoto darījumu likumību un pareizību. Turklāt Dr. Ludboržs īpaši pievērsīsies tiem konstatējumiem Palātas Pārskatā par 2007. finanšu gadu un tās jaunākajos īpašajos ziņojumos, kas ir būtiski tieši Latvijai.

Eiropas Revīzijas palāta ir Eiropas Savienības neatkarīgs ārējais revidents un katru gadu publicē gada pārskatu par Eiropas Savienības vispārējā budžeta izpildi. Turklāt gada laikā Palāta publicē vairākus īpašos ziņojumus, kur  ziņo par citu revīziju, lielākoties lietderības revīziju, rezultātiem, kuri attiecas uz dažādām ES politikas jomām.






























KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu