Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 02:38:25
Izklaide » Noslēdzies AS "Laima" rīkotais produktu iepakojumu dizaina konkurss
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Noslēdzies AS "Laima" rīkotais produktu iepakojumu dizaina konkurss
Autors: Sintija Pakalne, 06/11/2008 14:21

AS “Laima” rīkotajā konkursā 1. -4. klašu skolēniem “Uzzīmē pats savu šokolādi!”, kura mērķis ir iesaistīt Latvijas skolēnus jaunu un interesantu saldumu iepakojumu dizainu izstrādē, saņemti vairāk nekā 3300 bērnu darbi no visas Latvijas. Tik liela skolēnu atsaucība uzņēmumam ir negaidīts un pozitīvs pārsteigums, informē AS “Laima” speciāliste Dace Kokina.

Visvairāk darbu saņemts no Rīgas un Rīgas rajona bērniem – konkursā piedalījušies 1267 bērni. Otrajā vietā dalībnieku skaita ziņā ir Daugavpils un rajons ar 227 bērniem, trešajā Liepāja un rajons ar 170 bērniem. Ļoti aktīvi bijuši arī bērni no Ventspils, Rēzeknes, Madonas, Cēsu un Ogres rajoniem.

Pēc visu iesniegto darbu izvērtēšanas, novembra vidū tiks paziņoti pieci konkursa  finālisti, kas 28. novembrī tiks aicināti uz Rīgu pastāstīt par savu darbu ideju konkursa žūrijai. Konkursa uzvarētājs tiks paziņots 1. decembrī. Finālistu un uzvarētāja darbus varēs aplūkot arī draugiem.lv esošajā “Laima” saldumu oficiālajā draugu grupā.

Četri finālisti balvās saņems “iPod Nano”, bet uzvarētājs – “Fujitsu-Siemens” portatīvo datoru.




KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu