Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 01:13:42
Izklaide » Rīgā uzstāsies trīs spilgti smagā roka pārstāvji - Monster Magnet, Nebula un The Pilgrim Fathers
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Rīgā uzstāsies trīs spilgti smagā roka pārstāvji - Monster Magnet, Nebula un The Pilgrim Fathers
Autors: Laima Paula, 05/11/2008 10:17

Rīgā, Sapņu Fabrikā 13. novembrī savas Eiropas tūres ietvaros uzstāsies slavenā rokgrupa Monster Magnet. Skatītājus ar muzikālo sniegumu iesildīs populārā grupa Nebula (ASV), kas nāk no stoner rock mūzikas pasaulē pazīstamā Palm Desert reģiona, informē Monster Magnet Rīgas koncerta preses vadītāja Kristīne Tjarve.

Koncertu Sapņu Fabrikā noteikti atzinīgi novērtēs jauniešu auditorija, jo uz vienas skatuves, kas negadās bieži, uzstāsies trīs spilgtie smagā roka pārstāvji: Monster Magnet, Nebula un The Pilgrim Fathers.

Nebula ir stoner rock grupa, kas tika dibināta  Losandželosā 1997. gadā, pateicoties vokālistam Edijam Glasam un bundziniekam Rubenam Romano, kuru 2007. gadā nomainīja Robs Osvalds. Savas muzikālas darbības gaitā grupa ir laidusi klajā piecus albumus.

Monster Magnet ir uzskatāmi par vienu no spilgtākajiem stoner rock pārstāvjiem. Grupa tika dibināta Ņūdžersijā (ASV) 1989. gadā, apvienojot četrus talantīgus mūziķus: vokālistu un ģitāristu Deivu Vindorfu ģitāristu Edu Mundellu, basģitāristu Džimu Baglino un bundzinieku Bobu Pantellu.

Lielākoties grupas muzikālo stilu ir ietekmējušas tādas septiņdesmito gadu grupas kā Hawkwind un Captain Beyond. Pirmajā pastāvēšanas gadā Monster Magnet ierakstīja trīs demokasetes: Forget About Life, I'm High on Dope un I' m Stoned, What Ya Gonna Do About It?  Kopumā savas darbības laikā Monster Magnet ir ierakstījuši septiņus albumus.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu