Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 28. aprīlis 03:37:01
Kultūra » Žurnālistu konkurss „Žurnālistu balva 2008” noslēdzies
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Žurnālistu konkurss „Žurnālistu balva 2008” noslēdzies
Autors: Sintija Pakalne, 04/11/2008 11:11

Noslēdzies Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāta organizētais konkurss „Žurnālistu balva 2008”. 1. vieta ir laikraksta „Diena” žurnālistei Ievai Albertei, 2. vieta laikraksta „Diena” žurnālistam Ivo Leitānam, savukārt 3. vieta ir Dobeles rajona laikraksta „Zemgale” žurnālistei Baibai Polei, informē Īpašu uzdevumu ministra sabiedrības integrācijas lietās sekretariāts.

Dalībai konkursā tika iesniegtas 12 publikācijas.

4. vieta ir Lāsmai Antonevičai no Jelgavas pilsētas un rajona laikraksta “Zemgales Ziņas”, savukārt 5. vieta ir Daugavpils pilsētas avīzes „СейЧас” žurnālistei Olgai Bārzdiņai.

Sekretariāts aicina pirmo trīs vietu laureātus 14.novembrī uz zinātniski – praktisko konferenci „Dialoga kultūra Latvijā – etniskie aspekti”, kur plkst. 15:30 ir paredzēta žurnālistu konkursa „Žurnālistu balva” laureātu apbalvošana

Rakstus vērtēja īpaši izveidota komisija, kuras priekšsēdētāja bija Sekretariāta vadītāja vietniece Evita Kirilova. Komisijas locekļi bija raidījuma „Abi labi” producente Daina Jāņkalne, „Neatkarīgā Rīta Avīze” žurnāliste Inga Paparde, laikraksta „Latvijas Avīze” žurnāliste Ināra Mūrniece, Eiropas Savienības informācijas aģentūras direktores vietniece Kristīne Šalme, Sekretariāta Pilsoniskās sabiedrības stiprināšanas nodaļas vadītāja Anita Kleinberga, Sekretariāta Mazākumtautību lietu departamenta direktors Deniss Hanovs un Sekretariāta Sabiedrisko attiecību nodaļas vadītāja Zane Šneidere.

Konkursa mērķis bija īpaši atzīmēt un apbalvot tos cilvēkus, kuri, strādājot masu medijos, ir pauduši ideju par vienotību dažādībā, kā arī atzīmēt tos darbus, kas īpaši padziļina izpratni par tādiem jautājumiem kā dažādības veicināšana un diskriminācijas apkarošana.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu