Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 21. maijs 00:48:57
Kultūra » Sākusies Rīgas Modes nedēļa
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Sākusies Rīgas Modes nedēļa
Autors: Laura Rence, fotogrāfs: Edijs Pālens, 03/11/2008 14:53


Viesnīcā "Reval Hotel Latvija" šodien notika modes namu "Emanuel Ungaro", "Damiani" un "Grendardi Group" preses konference, kurā piedalījās Modes nama "Emanuel Ungaro" galvenais dizainers Franks Boklē un mārketinga direktors Kristofs Briolēns, "Damiani" reģionālā vadītāja Elēna Golio un "Grenardi Group" mārketinga vadītāja Kristīne Lazdovska.

Konference notiek devītās Rīgas Modes nedēļas, kas norisinās no 30. oktobra līdz 5. novembrim, ietvaros. Publikas un modes industrijas speciālistu vērtējumam Rīgas modes nedēļā plānots rādīt 2009. gada pavasara / vasaras sezonas kolekcijas. Daudzās no šīm kolekcijām, kā arī visā Rīgas modes nedēļā liela uzmanība tiks pievērsta tieši vīriešu modei.

Par Rīgas Modes nedēļas centrālo notikumu kļūs modes nama Emanuel Ungaro kolekcijas skate. Kā uzskata modes nama Emanuel Ungaro mākslinieciskais direktors Franks Boklē, "Baltijas valstu klientūrai ir jābūt iespējai iegādāties savā pilsētā visas tās lietas, kuras tai ir vajadzīgas un kuras uz klientūru atstājušas to labāko iespaidu."

Tiek prognozēts, ka Rīgas modes nedēļa kļūs par rekordisti dalībnieku skaita ziņā. Savas kolekcijas prezentēs vairāk nekā 60 dizaineri un modes nami no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Francijas un Skandināvijas.




























KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu