Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 21:56:21
Izklaide » No 10. līdz 16.novembrim notiks Ģimenes nedēļa Rīgā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
No 10. līdz 16.novembrim notiks Ģimenes nedēļa Rīgā
Autors: Sintija Pakalne, 03/11/2008 13:28

No 2008.gada 10. līdz 16.novembrim norisināsies akcija Ģimenes nedēļa Rīgā. Visas nedēļas garumā ģimenēm ar bērniem būs lieliska iespēja apmeklēt kultūras, informatīvus un izklaidējošus pasākumus, ko sarūpējuši Ģimenes nedēļas dalībnieki (tostarp arī Latvijas Nacionālais mākslas muzejs, Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzejs, Latvijas Dabas muzejs, Dekoratīvās mākslas un dizaina muzejs, Rīgas mākslas telpa un Rīgas centrālā bibliotēka), informē LNMM speciāliste Nataļja Sujunšalijeva.

Akcijas Ģimenes nedēļa Rīgā ietvaros Latvijas Nacionālais mākslas muzejs (K.Valdemāra ielā 10a) laikā no 10. līdz 14.novembrim piedāvā ģimenēm iespēju BEZMAKSAS apskatīt muzeja pastāvīgās ekspozīcijas.

Savukārt no 12. līdz 16.novembrim ģimenēm tiek piedāvāta iespēja BEZMAKSAS apmeklēt LNMM filiāli Romana Sutas un Aleksandras Beļcovas muzeju (Elizabetes ielā 57a, dz. 26, 5.stāvs).

11.11.2008, Latvijas Nacionālais mākslas muzejs slēgts.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu