Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 27. aprīlis 16:47:46
Kultūra » Latvijas jubilejai izveidots mēneša kalendārs
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas jubilejai izveidots mēneša kalendārs
Autors: Sintija Pakalne, 03/11/2008 12:44

Tuvojoties Latvijas dzimšanas dienas kulminācijai, Latvijas jubilejas dienasgrāmatā www.lv90.lv izveidots īpašs novembra mēneša svētku kalendārs – Ielūgums uz svētkiem. Tas veidots, lai neapjuktu plašajā pasākumu klāstā un varētu vienkārši atrast savus svētkus, informē
LR AM Organizācijas nodaļa.

Latvijas jubilejas novembra kalendāru varēs lejupielādēt, izdrukāt, nosūtīt ģimenei un draugiem, kā arī izveidot savu individuālo svētku kalendāru. Kaut arī svētki visiem vieni, to svinēšanas programma katram var būt atšķirīga.

Vienlaicīgi svētku rīkotāji ir padomājuši arī par tiem, kam nav pieeja datoram ar internetu. Cilvēkiem vairākos reģionos, kur gaidāmas Valsts prezidenta vizītes un svētku parādes, svētku ielūgumi tiks izsūtīti pa pastu.

Šobrīd Latvijas 90. dzimšanas dienas svētku kalendārā ir jau vairāk nekā 1000 pasākumu Latvijā un ārvalstīs. Novembrī vien plānoti vairāk nekā 500 dažādi Latvijas jubilejas pasākumi.
Informāciju sagatavoja:


                                    
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu