Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 3. maijs 05:21:17
Izklaide » Receptes.lv veido konkursu, lai noskaidrotu kvalitātes zīmi pārtikai
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Receptes.lv veido konkursu, lai noskaidrotu kvalitātes zīmi pārtikai
Autors: Sintija Pakalne, 31/10/2008 09:52

Kulinārijas portāls Receptes.lv aicina pārtikas produktu ražotājus vai to pārstāvjus Latvijā pieteikties iedzīvotāju piešķirtas pārtikas kvalitātes zīmes konkursam. Pieteiktos produktus vērtēs portāla apmeklētāji, nosakot viņuprāt labākos izstrādājumus pēc dažādiem kritērijiem.

Sekojot līdzi portālā Receptes.lv notiekošajām diskusijām starp apmeklētājiem, kurās dalās pieredzē par dažādiem produktiem, to īpašībām, piemērotību konkrētiem ēdieniem u.c., portāla veidotājiem radusies iecere par iedzīvotāju kvalitātes zīmes izveidi.

Katrs konkurss tiks izsludināts portālā un ražotāji vai pārstāvji ar Receptes.lv starpniecību tiks aicināti pieteikt konkrētās kategorijas produktus. Pēc pieteikumu apkopošanas informācija par produktiem tiks publicēta portālā, kur tos pēc dažādiem kritērijiem varēs vērtēt Receptes.lv lietotāji.

Kopumā augstāko novērtējumu saņēmušais produkts saņems Receptes.lv kvalitātes zīmi, ko varēs izvietot uz uzvarējušā produkta iepakojuma. Tā būs patērētāju piešķirta atzinība par labām garšas, smaržas, izskata, kvalitātes un pielietojamības īpašībām.

Pirmā kvalitātes zīme pietiekamas ražotāju atsaucības gadījumā (tiks pieņemti 3-5 pirmie pieteikumi katram konkursam) tiks piešķirta rudzu maizei.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu