Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 11:22:51
Sports » Notiks Rīgas kausa izcīņas sacensības galda tenisā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Notiks Rīgas kausa izcīņas sacensības galda tenisā
Autors: Māris Rozenštoks, Dzintra Āboliņa, 30/10/2008 13:00

Sestdien un svētdien, 1. un 2. novembrī, no plkst. 9.00 Latvijas Universitātes Ķīmijas fakultātes sporta zālē (K.Valdemāra ielā 48) notiks Rīgas kausa izcīņas sacensības galda tenisā. Šajās Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sporta pārvaldes rīkotajās sacensībās aicināts piedalīties ikviens galda tenisa spēles cienītājs bez vecuma ierobežojuma. Par savu veselības stāvokli katrs sportists atbild pats.

Sacensības dalībnieki tiks sadalīti noteiktā kārtībā: vīrieši startēs astoņās grupās, bet sievietes trijās grupās.

Sacensību sistēmu noteiks galvenā tiesnešu kolēģija, vadoties no dalībnieku skaita katrā grupā. Galvenais tiesnesis ir Genādijs Kartuzovs (nacionālā kategorija). Galvenās sekretāres pienākumus veiks  Irina Ivanova (starptautiskā kategorija).

Abu pirmo grupu (sieviešu un vīriešu) uzvarētāji saņems kausus, medaļas un piemiņas balvas. Uzvarētājus pārējās grupās apbalvos ar diplomiem, medaļām, piemiņas balvām.

Pieteikumus sacensībām varēs iesniegt sacensību vietā 15 minūtes pirms katras grupas sacensību sākuma. Jaunpienācējiem pieteikumā obligāti būs jānorāda personas kods un adrese.


Papildinformācija:    
G.Kartuzovs,
tālr. 26043582
K.Zariņš,
tālr. 67105355,
www.sports.riga.lv

Informāciju sagatavoja:
Māris Rozenštoks,
tālr. 67026838
Dzintra Āboliņa,
tālr. 26554446
Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu