Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 25. aprīlis 09:34:34
Sports » Notiks sambo cīņas turnīrs „Dzintara rudens”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Notiks sambo cīņas turnīrs „Dzintara rudens”
Autors: Māris Rozenštoks, Dzintra Āboliņa, 30/10/2008 12:54

Sestdien, 1. novembrī, plkst. 12.00 Olimpiskajā Sporta centrā (Grostonas iela 6b) notiks sambo cīņas turnīrs „Dzintara rudens”, kurā par uzvarām cīnīsies 1989. līdz 1991. gadā dzimušie jaunieši.

Šo turnīru, kurš notiek jau piekto gadu pēc kārtas, organizē Rīgas domes Izglītības, jaunatnes un sporta departamenta Sporta pārvalde (RD IJSD SP) sadarbībā ar Latvijas Sambo klubu asociāciju (LSKA). Tā mērķis ir popularizēt Sambo cīņas mākslu Rīgas pilsētā un Latvijā, attīstīt starptautiskos sakarus, paaugstināt sportisko meistarību un noskaidrot spēcīgākos cīkstoņus. Turnīrā tiek vērtēts individuālais un komandas sniegums. Galvenais tiesnesis Andrejs Birjukovs (Rīga), galvenais sekretārs Dmitrijs Ščegoļevs (Rīga).

Godalgoto vietu ieguvēji tiks apbalvoti ar Rīgas jaunatnes meistarsacīkšu medaļām un diplomiem. Uzvarētāji katrā svara kategorijā tiks apbalvoti arī ar sponsoru balvām. Klubs, kas izcīnīs pirmo vietu komandu vērtējumā, tiks apbalvots ar kausu un sponsoru balvu. Būs arī speciālas pārsteiguma balvas labākajiem Rīgas jauniešiem no RD IJSD SP, kā arī pārsteiguma balvas „Partera karalis” un “Partera karaliene” titulu ieguvējiem.


Papildus informācija:
Andrejs Birjukovs, tālr. 29240957.
Sacensību nolikums: www.sports.riga.lv

Informāciju sagatavoja:
Māris Rozenštoks,
tālr. 67026838
Dzintra Āboliņa,
tālr. 26554446.
Rīgas domes Sabiedrisko attiecību nodaļa
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu