Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 28. aprīlis 12:51:14
Kultūra » Mika Ozoliņa producētajā filmā piedalīsies aktieri no Holivudas
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Mika Ozoliņa producētajā filmā piedalīsies aktieri no Holivudas
Autors: Laima Paula, 29/10/2008 10:08

Režisors un producents Miks Ozoliņš augusta beigās kopā ar aktrisi un producenti Agnesi Zeltiņu devās uz Holivudu, lai uzņemtu pilnmetrāžas mākslas filmu "3 of Us". Filma balstīta uz igauņu dramaturga Jāna Tjattes lugas un pēc vairāku nedēļu ilgiem sagatavošanas darbiem ir uzsākta filmas uzņemšana, informē konsultante Līva Pētersone.

Kā filmas tehniskās un radošās komandas veidošana, tā arī aktieru atlase tika uzsākta jau pirms Mika un Agneses ierašanās Holivudā. Apskatot video ar aktieru provēm, uz nākamo atlases kārtu tika aicināti pretendenti, kuru sniegums bija vispārliecinošākais un atbilstošākais filmas varoņu personāžiem.

Otrajā atlases kārtā aktierus klātienē vērtēja arī pats filmas režisors, un par Raula lomas atveidotāju tika izvēlēts Roberts Paiks Daniels (Robert Pike Daniel), kurš ar lielisko aktiermākslu pierādīja sevi kā piemērotāko un profesionālāko kandidātu šai lomai.

Džona loma tika piedāvāta Holivudas aktierim Loklinam Munro (Lochlyn Munro), kurš, izlasot scenāriju, dalībai Ozoliņa filmā piekritis nekavējoties. Pirmā nopietnā loma Loklinam bija ASV televīzijas seriālā "21 Jump Street", kurā filmējoties savu ceļu uz zvaigznes statusu uzsāka arī Džonijs Deps. Loklina Munro zināmākās lomas ir filmās "Scary Movie", "The Art of War 2", kurā viņš filmējies kopā ar Vesliju Snaipu, "White Chicks", "Little Man" un "A Night at the Roxbury".
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu