Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 27. aprīlis 02:28:39
Sports » Ar riteni apceļojot pasauli, nepālietis apmeklē arī Rīgu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Ar riteni apceļojot pasauli, nepālietis apmeklē arī Rīgu
Autors: Laima Paula, 28/10/2008 14:30

Rīgas domes Ārlietu pārvaldes Starptautiskās sadarbības koordinācijas nodaļas pārstāvji šodien Rātsnamā uzņēma nepālieti Furtembu Sherpu (Furtemba Sherpa), kurš miera misijā ar velosipēdu apceļo pasauli un popularizē saticību un videi draudzīgu dzīves veidu, informē Rīgas domes speciāliste Anna Kononova.

Nepālietis jau ir apceļojis 43 pasaules valstis: Nepālu, Butānu, Indiju, Bangladešu, Birmu, Taizemi, Kambodžu, Vjetnamu, Laosu, Malāziju, Singapūru, Bruneju, Filipīnas, Indonēziju, Jaunzēlandi, Fidži, Tongu, Samoa, Papuva Jauno Gvineju, Austrāliju, Dienvidkoreju, Japānu, Honkongu, Makao, Ķīnu, Mongoliju, Šrilanku, Afganistānu, Tadžikistānu, Uzbekistānu, Vāciju, Holandi, Beļģiju, Franciju, Lielbritāniju, Itāliju, Šveici, Dāniju, Zviedriju, Ālandu salas, Norvēģiju, Somiju, Igauniju un Latviju.

Rīgas domes pārstāvji pasniedza ceļotājam domes priekšsēdētāja Jāņa Birka parakstītu Goda rakstu, kurā ir izteikta pateicība par Rīgas apmeklējumu un miera misijas veikšanu.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu