Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 02:32:11
Izklaide » Junior Achievement – Latvija rīko skolēnu sociālās zīmēšanas kampaņu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Junior Achievement – Latvija rīko skolēnu sociālās zīmēšanas kampaņu
Autors: Sintija Pakalne, 28/10/2008 10:21

Biznesa izglītības biedrība Junior Achievement – Latvija (JAL), aicina JAL skolu 1.- 4. klašu skolēnus piedalīties sociālajā zīmēšanas konkursā. Konkursa mērķis ir sākot no pirmās klases, skolēnos veicināt un attīstīt sociāli atbildīgu domāšanu, informē Junior Achievement - Young Enterprise Latvija speciālists Jānis Grandāns.

Konkursu atbalsta un savus zīmēšanas uzdevumus piedāvā JAL un sadarbības partneri A/S Rīgas Piena kombināts, Micosoft Latvija.  Rīgas Piena kombināts kā savu zīmēšanas uzdevumu piedāvā „Piena produkti manas ģimenes ikdienā”. Uzņēmums zīmējumu autorus aicina veidot savus zīmējumus saistībā ar veselīgu uzturu, kurā būtiska loma tiek piešķirta piena produktiem.

Savukārt JAL Dimanta partneris Microsoft Latvija sagaida zīmējumus par tēmu „Būt draugos ar internetu un lietot to droši”.

JAL piedāvā divas zīmējumu tēmas – „Veselība ikdienā” un „Es ceļoju uz...”. „Veselība ikdienā” zīmējumos skolēni tiek aicināti attēlot to, kā viņi kopā ar ģimeni rūpējas par veselību. Tēmas „Es ceļoju uz...” zīmējumos JAL aicina izpētīt un zīmēt to vietu, uz kurieni skolēns vēlas aizceļot ar savu ģimeni.

Konkursa darbus A4 formātā dažādās zīmēšanas tehnikās var iesniegt līdz šī gada 1. decembrim gan sūtot pa pastu uz JAL biroju Brīvības ielā 33 ar norādi „JAL zīmēšanas konkursam”, gan iesniedzot to personīgi, iepriekš saskaņojot ierašanās laikus.

JAL aicina arī uzņēmējus pieteikties atbalstīt JAL praktiskās biznesa izglītības programmas, kas veicina jauniešu praktiskās iemaņas uzņēmējdarbībā. Šī ir iespēja iegūt nodokļu atlaides un pretendēt uz titulu „Gada sociāli atbildīgākais uzņēmējs” savā nozarē JAL rīkotajā apbalvošanas ceremonijā 2009. gada vasarā.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu