Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 18:03:52
Sports » Trīs 7. vietas Maskavā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Trīs 7. vietas Maskavā
Autors: Viola Abramova, Rihards Mailītis, 28/10/2008 09:58

No 21. līdz 26. oktobrim Lužņiku Sporta kompleksā Maskavā norisinājās vienas no lielākajām sporta deju sacensībām pasaulē - Russian Open Championships, kurās piedalījās vairāk kā 5000 pāri.

Sacensību ietvaros 24. oktobrī norisinājās IDSF Grand Slam Standard sacensības, kur 334 pāru konkurencē Standartdeju programmā Angelo Madonia un Jeļena Samuilova ierindojās augstajā 7. vietā. Labus rezultātus sasniedza arī citi mūsu dejotāji. Edgars Gasjūns ar partneri Jūliju Saikinu izcīnīja 30. vietu, atstājot aiz sevis - Robertu Nemiro un Lauru Kosīti - 34. vieta. Roberts un Laura kopā dejo jau no vasaras, taču Latvijā pirmo reizi kopīgi startēs tikai šonedēļ, 1.novembrī, sacensībās „Latvija Open” Daugavas sporta namā.

7. vietu 396 pāru konkurencē izcīnīja arī mūsu labākais pāris Latīņamerikas dejās Jevgeņijs Suvorovs un Andrea Zeļinkova. Savukārt Jauniešiem Latīņamerikas dejās (312 pāri) tūlīt aiz fināla 7. vietā ierindojās Vjačeslavs Višņakovs un Terēza Kižlo.

Pirmo reizi profesionāļu sacensībās startēja Valdis Škutāns ar jauno partneri Olgu Bļinovu, pārstāvot Krieviju, un ierindojās 5.vietā.

Visiem dejotājiem tā bija nopietna spēku pārbaude pirms „Latvia Open” šīs nedēļas beigās Rīgā.

Līdz grandiozajām sacensībām „GE Money Grand Prix Latvija”, kuras no 18.-21.decembrim notiks Arēnā Rīga, ir palikušas 51 diena.

Foto redzamie pāri:

Angelo Madonia un Jeļena Samuilova.
Jevgēņijs Suvorovs un Andrea Zelinkova.
Vjačeslavs Višņakovs un Terēza Kižlo.

Fotogrāfs Aleksandrs Kravčuks.


Preses relīzi sagatavoja:
Viola Abramova,
Rihards Mailītis
67299579
www.dcspektrs.lv
www.lsdf.lv










KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu