Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 16:31:03
Izklaide » Uz „Depeche Mode” koncertu ir pārdotas jau vairāk nekā puse no atvēlētajām 30 000 biļetēm
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Uz „Depeche Mode” koncertu ir pārdotas jau vairāk nekā puse no atvēlētajām 30 000 biļetēm
Autors: Alise Jansone, 27/10/2008 09:40

Koncertaģentūra „FBI” informē: tikai pēc 2 nedēļām, kopš uzsākta biļešu pārdošana uz britu kulta grupas „Depeche Mode” koncertu, kas nākamā gada 25. maijā norisināsies „Skonto” futbola stadionā Rīgā, ir pārdotas jau vairāk nekā puse no atvēlētajām biļetēm 30 000 ietilpīgajā „Skonto” futbola stadionā.

Koncertaģentūras „FBI” direktore Inga Kadeka atzīst: „Prognozējām, ka interese par „Depeche Mode” koncertu Latvijā būs nopietna un ar šādu rezultātu esam apmierināti. Jāatzīmē, ka Rīgas koncerta biļetes laistas pārdošanā arī Maskavā un Sanktpēterburgā, jo Krievijā grupa vasaras periodā koncertus sniegt nav paredzējusi. Ņemot vērā tempu, kādā tiek pirktas biļetes, un to, ka līdz koncertam grupa vēl laidīs klajā jauno albumu, paredzams, ka mūsu galvaspilsēta grupu uzņems atbilstoši cienīgi – pie pilnām stadiona tribīnēm.”

Grupas jaunā stadionu tūre „TOUR of the UNIVERSE” izraisījusi lielu interesi visā Eiropā. Īsā laika posmā jau teju izpārdots „Depeche Mode” koncerts „LTU Arena” stadionā Diseldorfā (Vācijā), kura ietilpība ir 52 000 cilvēku. Tikko grupa Diseldorfā izsludinājusi otru koncertu, tātad Vācijā „Depeche Mode” sniegs jau septiņus stadiona koncertus.

Biļetes uz „Depeche Mode” koncertu iespējams iegādāties „Biļešu servisa” kasēs visā Latvijā, kā arī interneta veikalā www.bilesuserviss.lv. Stāvbiļetes cena ir 30 Ls. Vēl pieejamas arī biļetes fanu zonā par 45 Ls. Sēdvietas maksā 40 Ls, 50 Ls un 70 Ls.

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu