Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 18:21:52
Sports » Latvijas vēstniecībā Somijā notiek pieņemšana par godu hokeja kluba „Dinamo Rīga” komandai
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Latvijas vēstniecībā Somijā notiek pieņemšana par godu hokeja kluba „Dinamo Rīga” komandai
Autors: Preses centra nodaļa, 27/10/2008 09:12

25. oktobrī Latvijas vēstnieks Somijā Einars Semanis rīkoja pieņemšanu par godu hokeja kluba ”Rīgas Dinamo” komandas spēlētājiem un vadībai.

Vēstnieks savā uzrunā viesiem atzīmēja, ka ”Dinamo Rīga” Somijā ir ļoti gaidīta, jo Somija ir slavena ar savām hokeja tradīcijām. Paredzams, ka Latvijas hokejistu spēles Somijā izsauks lielu interesi hokeja cienītāju un speciālistu vidū.

Vēstnieks augstu novērtēja ”Dinamo Rīga” hokejistu panākumus, neatlaidību un enerģiju, spēlējot Kontinentālajā Hokeja Līgā (KHL). E. Semanis atcerējās veiksmīgos Latvijas jaunatnes hokeja izlases startus starptautiskajā turnīrā Turku pilsētā un atzīmēja, ka vēstniecība vienmēr ir atbalstījusi Latvijas sportistu aktivitātes Somijā. Latvijas vēstnieks Somijā novēlēja „Dinamo Rīga” komandai veiksmīgas spēles.

”Dinamo Rīga” kluba prezidents Viesturs Koziols un galvenais treneris Jūliuss Šuplers (Július Šupler) izteica gandarījumu un prieku par iespēju viesoties vēstniecībā Helsinkos. Komandas vadība un hokejisti tikās arī ar somu preses pārstāvjiem.

Somijas pilsētā Espo ”Länsi Auto” sporta arēnā KHL ietvaros 26. oktobrī plkst. 18:00 notiks spēle starp "Dinamo Rīga" un Kazaņas "AK Bars" (Krievija) komandu, savukārt  27. oktobrī plkst. 19:00 notiks  spēle starp "Dinamo Rīga" un Toljati "Lada" (Krievija) komandu.


Preses kontaktiem:
Preses centra nodaļa: (371) 7016 272. Fakss: (371) 7222 335
K.Valdemāra iela 3, Rīga
E-pasts: media@mfa.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu