Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 8. maijs 02:23:17
Sports » Tairons Brazeltons
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Tairons Brazeltons
Autors: BK „Ventspils” preses dienests, 24/10/2008 14:54

Pēc ziņu aģentūras BNS sniegtās informācijas masu mēdijos ir izskanējis, ka valsts robežsardzes (VRS) darbinieki ceturtdien, 23. oktobrī, aizturējuši BK "Ventspils" spēlētāju ASV pilsoni Taironu Brazeltonu bez darba atļaujas.

BK „Ventspils” paziņo, ka darba atļaujas saņemšanai visi nepieciešamie dokumenti Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē (Rīgā) tika iesniegti 29. septembrī, bet darba atļauju Tairons Brazeltons saņēma š.g. 6. oktobrī.

BK „Ventspils” apstiprina, ka protokols ir sastādīts par regulārajā sezonā aizvadītajām spēlēm līdz 6. oktobrim (pirmā sezonas spēle tika aizvadīta 23. septembrī) un lēmums par administratīvo pārkāpumu tiks pieņemts 30. oktobrī. BK „Ventspils” uzsver, ka Brazeltons nav bijis aizturēts un visu laiku līdz šim brīdim trenējas kopā ar komandu.

Šāda situācija radusies, jo BK „Ventspils” rīcībā Brazeltons nonāca augusta beigās uz pārbaudes laiku - viens mēnesis, bet BK „Ventspils” pēdējā sagatavošanās fāze notika Polijā un līdz septembra beigām nebija iespēja isniegt dokumentus, lai nokārtotu darba atļauju. Tikko tas bija iespējams BK „Ventspils” iesniedza Pilsonības un migrācijas lietu pārvaldē (Rīgā) nepieciešamos dokumentus darba un termiņuzturēšanās atļaujas saņemšanai.

Diemžēl Latvijā šis process nav tik ātrs kā mums gribētos (lai nokārtotu visas formalitātes nepieciešamas vismaz 9 darba dienas), kā rezultātā ir radusies šāda situācija.

BK „Ventspils” nav vienīgie, kas nonākuši līdzīgā situācijā, ja netiks valstī atviegloti darba atļauju saņemšanas noteikumi profesionāliem sportistiem, tad analogi gadījumi var piemeklēt arī citus klubus.


BK „Ventspils” preses dienests
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu