Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 6. maijs 17:11:22
Makroekonomika » Konference "Valsts pārvalde: no "vājuma" līdz "liekajam svaram""
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Konference "Valsts pārvalde: no "vājuma" līdz "liekajam svaram""
Autors: Toms Deinats, fotogrāfs: Toms Deinats, 24/10/2008 14:02


Šodien viesnīcā "Gutenbergs" notika partijas "Pilsoniskā savienība" rīkotā konference "Valsts pārvalde: no "vājuma" līdz "liekajam svaram"". Konference tika rīkota ar mērķi fiksēt galvenās problēmas, kas kavē kvalitatīvu valsts pārvaldes darbību, kā arī analizēt šīs problēmas un ģenerēt jaunas idejas labākai un efektīvākai pārvaldībai.

Konferencē ar savām runām uzstājās Ilma Čepāne, Saeimas deputāte (PS), LU profesore, Elīna Egle, Latvijas Darba devēju konfederācijas ģenerāldirektore, Aleksejs Loskutovs, bijušais KNAB priekšnieks, Tatjana Verjē, Eiropas Komisijas Konkurences direktorāta Finanšu tirgus sektora vadītāja, Edmunds Sprūdžs, “HansaWorld” Austrumeiropas reģionālais vadītājs, Ģirds Valdis Kristovskis, Eiropas Parlamenta deputāts un Sandra Kalniete, Saeimas deputāte, PS valdes priekšsēdētāja.

Konferenci rīkoja – Eiropas Parlamenta Nāciju Eiropas grupa, partija Pilsoniskā savienība un Demokrātiski patriotiskā biedrība.















































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu