Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 28. aprīlis 15:17:13
Kultūra » Šogad Rīgas Modes nedēļā vēl nebijuša līmeņa pasākumi
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Šogad Rīgas Modes nedēļā vēl nebijuša līmeņa pasākumi
Autors: Laima Paula, 23/10/2008 17:52

Ziemeļu Ministru padomes iniciatīva un Baltijas modes federācijas unikālā pieredze ir sākusi veidot kopīgu telpu Baltijas jūras valstu modes industrijai. NORDIC LOOK ir pirmais auglīgas sadarbības vēstnesi starp Ziemeļvalstīm un Baltijas modes federāciju, informē Baltijas Modes federācijas speciāliste Tatiana Balvas.

NORDIC LOOK ir apvienojis nacionālos modes institūciju spēkus no piecām Ziemeļvalstīm - Zviedrijas Modes Padomi, Dānijas Modes Institūtu, Islandes Modes Padomi, Oslo Modes Nedēļu un Helsinku Dizaina Nedēļu, lai prezentētu Ziemeļvalstu reģiona modes tendences Baltijas valstīs un Ziemeļrietumu Krievijā.

NORDIC LOOK nav tikai modes skates un izstādes, bet arī konferences, Ziemeļvalstu, Baltijas un, kas ir īpaši nozīmīgi, Ziemeļrietumkrievijas dizaineru, modes un tekstila industrijas pārstāvju tikšanās.

Piecu modes skašu programmā būs redzami gan jauno dizaineru, gan zināmu dizaineru pret-a-porter darbi, kā arī haute couture kolekcijas. Saldajā ēdienā – pasaulslavenās zviedru meistares Evas Atlingas (Efva Attling) ekskluzīvo juvelierizstrādājumu izstāde, meistare ar savu klātbūtni priecēs izstādes atklāšanas viesus mākslas galerijā „Putti”.

Konferences programmā paredzētas lekcijas, radošās darbnīcas un match-making aktivitātes tiem, kas meklē sadarbības tīklus, potenciālos klientus un partnerus pretējā Baltijas jūras krastā.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu