Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 8. maijs 00:48:31
Sports » Skonto FC rīko preses konferenci par godu TBL finālam
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Skonto FC rīko preses konferenci par godu TBL finālam
Autors: Mārtiņš Hartmanis, 23/10/2008 15:55

TrioBet Baltijas futbola Līga (TBL) dienu pirms TBL fināla – piektdien, 24.oktobrī plkst.13:30 Skonto stadionā aicina mediju pārstāvjus uz preses konferenci ar Skonto FC galveno treneri Polu Ešvortu, Skonto FC un Latvijas izlases kapteini Vitāliju Astafjevu un jūlijā Skonto FC iegādāto uzbrucēju, kurš spēlē arī Lietuvas izlasē, – Edgaru Jankausku.

Preses konferencē pirms līgas fināla kluba pārstāvji informēs par gaidāmo spēli – sastāvu, gatavošanos un Baltijas Līgu kopumā. Pols Ešvorts jau iepriekš uzsvēris līgas nozīmību kluba spēļu sezonā: “Ir interesanti spēlēt pret Lietuvas un Igaunijas klubiem. Abu valstu klubi spēlē nedaudz atšķirīgu futbolu no mūsējā un tas mums dod pieredzi starptautiskajā arēnā – mēs labāk varēsim sagatavoties nākamajiem starptautiskajiem mačiem,” saka Ešvorts.

Papildus tam, Ešvorts uzsvēra, ka šobrīd Skonto FC gatavo savu spēcīgāko sastāvu TBL finālam: “Visi ir gatavi un manu spēlētāju uzdevums ir uzvarēt spēli, vislabāk, ja tas būs skatītājus izklaidējošā stilā. Mēs centīsimies gūt vārtus visas 90 minūtes, spēlējot uzbrūkošu futbolu. Mēs gribam uzvarēt līdzjutēju dēļ,” norāda Ešvorts.

Savukārt uz preses konferenci uzaicinātie futbolisti informēs par noskaņojumu komandā, sagatavotības pakāpi un tuvākajiem mērķiem.

Kā ziņots, TBL fināls starp daudzkārtējo Latvijas futbola čempionu, Latvijas izlases futbolistu pārstāvēto Rīgas klubu Skonto FC un Lietuvas futbola čempioniem, kuri veido Lietuvas izlases kodolu – FBK Kaunas notiks Skonto stadionā sestdienā, 2008.gada 25.oktobrī plkst.15:00. Īsi pirms spēles – 25.okotbrī plkst.13:00 preses pārstāvji tiek aicināti uz Skonto stadionu, kur notiks TBL izpildkomitejas preses konference par nākamā gada plāniem un pārmaiņām līgā.

Tiekamies Skonto stadionā:

piektdien plkst.13:30 Skonto FC preses konferencē un
sestdien plkst.13:00 TBL izpildkomitejas preses konferencē!


Mārtiņš Hartmanis
TBL Press Office
+371 28334413
TrioBet Baltic League
press@balticleague.com
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu