Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 20. maijs 16:39:22
Kultūra » Klajā nācis dziesmu albums "Mana dziesma Latvijai"
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Klajā nācis dziesmu albums "Mana dziesma Latvijai"
Autors: Laura Rence, fotogrāfs: Toms Deinats, 23/10/2008 15:15


Latvijas Nacionālā teātra Baltajā zālē šodien notika dziesmu albuma "Mana dziesma Latvijai" prezentācija.

Koncertprogrammas "Mana dziesma Latvijai" albumā iekļautas 20 dažādu laika posmu un noskaņu dziesmas, par kuru izvēli Latvijas Radio žurnāliste Daiga Mazvērsīte saka: "Ne katrs, tomēr daudzi komponisti aizvadītajos gados pratuši uztaustīt to stīgu, kurai ietrīsoties gribas dziedāt līdzi, un dažiem tas izdevies tik labi, ka laika rūsai nav varas pār skaņu, balsu un vārdu spožumu, kas staro uz mums – dziedātājiem un klausītājiem." Albums būs nopērkams visos mūzikas veikalos, kā arī interneta portālā doremi.lv.

Dziesmas izraudzījis Latvijas Radio, aranžējumus veidojis Kārlis Auzāns. Tās iedziedājuši un koncertā izpildīs dažādu paaudžu un stilu dziedātāji: Viktors Lapčenoks, Ieva Akuratere, Igo, Olga Rajecka, Lauris Reiniks, Intars Busulis, Amber, Jānis Stībelis, Jana Kay, Aisha un Alex, Niks Matvejevs, Chilli, Ingus Pētersons, Žoržs Siksna, Sergejs Jēgers, Andris Daņiļenko, Rita Trence, Ivo Fomins, Marts Kristians Kalniņš, Valters un Kaža, Līga Robežniece, Endija Rezgale, Jānis Krūmiņš, Agris Gedrovičs un Igeta.








































































KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu