Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 11:06:43
Pasaule » Plāno Moldovai dāvinās kucēnus un suņu apmācības inventāru
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Plāno Moldovai dāvinās kucēnus un suņu apmācības inventāru
Autors: Laima Paula, 23/10/2008 11:12

Iekšlietu ministrija šodien pieteica izskatīšanai Valsts sekretāru sanāksmē Ministru Kabineta rīkojuma projektu „Par valsts kustamās mantas nodošanu Moldovas Republikai”, kas paredz dāvināt Moldovai piecus dienesta suņu kucēnus un apmācības inventāru, informē Iekšlietu ministrijas speciāliste Laura Karnīte.

Dāvinājums Moldovai tiek sniegts projekta „Moldovas Republikas Robežsardzes kapacitātes stiprināšana kinoloģijas jomā” ietvaros. Projekta mērķis ir sniegt palīdzību Moldovas Robežsardzes Kinoloģijas dienesta reorganizācijā un attīstīšanā, veicināt Moldovas kinologu profesionālo izaugsmi, papildināt viņu zināšanas kinoloģijas jomā, kā arī nodrošināt kinoloģijas jomas tuvināšanu Eiropas Savienības standartiem dienesta suņu izmantošanā.

Projekts ir daļa no 2005.gadā uzsāktās programmas “Atbalsta sniegšana Moldovas Republikai valsts pārvaldes sistēmas kapacitātes stiprināšanā valsts robežas drošības, robežapsardzības un kontroles jomā, kā arī ārzemnieku uzraudzībā”.

Dāvinājuma vērtība ir 4757 lati, bet kopējais projekta finansējums - 37 tūkstoši latu.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu