Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 08:29:58
Sports » Beidzies Valkas pilsētas ikgadējais skriešanas seriāls „Optimists”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Beidzies Valkas pilsētas ikgadējais skriešanas seriāls „Optimists”
Autors: Inguna Medne, 23/10/2008 10:20

Ceturtdien, 23.oktobrī plkst.17.30 Valkas pilsētas kultūras namā (Valkā, Emīla Dārziņa ielā 8) būs ikgadējā Valkas pilsētas skriešanas seriāla „Optimists” uzvarētāju apbalvošana un galvenās balvas – dāvanu kartes (sporta inventāra iegādei) izloze.

Nosakot uzvarētājus, summē piecus labākos rezultātus. Atsevišķi tiek vērtētas arī ģimeņu komandas. I. – VI. vietu ieguvēji pa vecuma grupām tiek apbalvoti ar balvām. Savukārt dāvanu kartes izlozē piedalīsies dalībnieki, kuri ir startējuši vismaz 5 kārtās pavasarī un vismaz 5 kārtās rudenī. Dalībnieku klātbūtne izlozes laikā ir obligāta, jo gadījumā, ja laimīgais vinnētājs nav klāt, tiek vilkta nākošā loze.

Šis skriešanas seriāls notiek jau no 1986.gada. „Optimistā” piedalās skrējēji 12 vecuma grupās – gan sievietes, gan vīrieši no 7 gadu vecuma. Skrējienu seriāls tradicionāli notiek 6 pavasara un 6 rudens kārtās. Seriāla norises vieta ir Valkā, mežā pie brīvdabas estrādes, 1 km. garā marķētā meža taku aplī.

Sacensības rīko ar mērķi veidot sportisku, veselīgu un fiziski aktīvu sabiedrību. Tā ir iespēja ikvienam aktīvās atpūtas cienītājam sistemātiski nodarboties ar fiziskām aktivitātēm.


Papildus informācija:
Valkas pilsētas domes sporta speciāliste
Nadežda Blūma,
29164340

Informāciju sagatavoja:
Valkas pilsētas domes preses sekretāre
Inguna Medne,
4707617, 29250086
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu