Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 11:39:35
Sports » Šodien „Vidzemes Olimpiskā centra balvas 2008” fināls!
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Šodien „Vidzemes Olimpiskā centra balvas 2008” fināls!
Autors: Karīna Odriņa, 23/10/2008 09:26

Šodien, 23. oktobrī plkst. 16.00 sāksies „Vidzemes Olimpiskā centra balvas 2008” pusfināls, kurā noskaidros labākās komandas, kas pēc tam cīnīsies finālā.

Vakar, 22. oktobrī, norisinājās komandu priekšsacīkstes, kurās noskaidrojās pusfināla dalībnieki. Pamatskolas klašu grupā pusfinālā iekļuva- Valmieras Valsts ģimnāzija, Valmieras Viesturu vidusskola, Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas 9c klase un Valmieras Pārgaujas ģimnāzijas 8 c klase. Vidusskolas klašu konkurencē pusfinālā cīnīsies- Valmieras Viesturu vidusskolas komanda, Valmieras Valsts ģimnāzijas 12 a klase, Valmieras 5. vidusskolas 11 c klase un Valmieras 5. vidusskolas 12 a klase.

Skolēni sevi pārbaudīja šķēršļu joslas stafetē, uz kalnā kāpēju klints sienas, sumo cīkstēšanās konkursā un citās atrakcijās.

Šodien, 23. novembrī no plkst. 16.00 līdz 17.30 notiks pusfināls pamatskolas un vidusskolas grupām. Plkst. 17.30 notiks fināla skrējienu svinīgā atklāšana ar Valmieras domes priekšsēdētāja Ineša Boķa un Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretāra Eināra Fogeļa piedalīšanos. Pasākumu vadīs DJ Bazis, savukārt par muzikālo pavadījumu rūpēsies DJ Gaushis. Pasākuma īpašais viesis- dziedātāja Ella!

Ja jūti piederību kādai no Valmieras skolām, esi absolvents, skolēns, skolotājs vai vecāks, nāc atbalsti savējos! Līdzjutēji laipni aicināti pasākuma vietā ierasties līdzi ņemot dažādus skaņu instrumentus, karogus, plakātus un citu atribūtiku, kas palīdzētu uzvarēt tieši Tavai skolas komandai!

Visi laipni aicināti vērot „Vidzemes Olimpiskā centra balvas 2008” pusfināla un fināla sacīkstes!


Informāciju sagatavoja:
SIA Vidzemes Olimpiskais centrs”
Mārketinga speciāliste
Karīna Odriņa
mob.tel.: 26309272
fakss: 4233402
e-pasts: karina.odrina@voc.lv
www.voc.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu