Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 13:35:47
Izklaide » Iespējams balsot par skolēnu naudas vērtības izpratni
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Iespējams balsot par skolēnu naudas vērtības izpratni
Autors: Sintija Pakalne, 21/10/2008 11:19

No 10.  līdz 15. oktobra Naudas plānošanas centrs un GE Money Bank, lai pārbaudītu bērnu izpratni par naudas vērtību, organizēja zīmējumu konkursu 1.  - 4. klašu skolēniem “Kā gudri iztērēt 100 latu”. Tā laikā saņemti vairāk nekā 1800 darbu, informē Biedrības Naudas plānošanas centra speciāliste Lelde Sāre.

No 20. līdz 26. oktobrim portālā www.draugiem.lv ikvienam ir iespēja balsot pēc katra paša domām labāko veidu, kā gudri iztērēt 100 latu, un noteikt, kurš finālists saņems Tautas balsojuma balvu – 100 latus no GE Money Bank, kā arī pārsteiguma balvu no draugiem.lv.

Piedalīties darbu vērtēšanā ir aicināts ikviens, kurš vēlas ar savu balsojumu izrādīt atbalstu mazo skolēnu uzņēmībai un dalībai konkursā.

Par vienu zīmējumu viens portāla lietotājs var balsot vienu reizi dienā. Lai saglabātu objektivitāti, zīmējumu autori tiks atklāti pēc balsojuma.

Kopējie konkursa rezultāti, tai skaitā Tautas balsojuma rezultāti, tiks paziņoti 27.oktobrī Naudas plānošanas centra mājas lapā www.vissparnaudu.lv .

Kopumā saņemti 1803 bērnu zīmējumu, kurus izvērtējot konkursa komisija noteica 10 finālistus, no kuriem žūrijas balsojumā tiks noteikti pieci labākie darbi, kuru autori katrs saņems naudas balvu no GE Money Bank - 100 latu.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu