Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 11:16:39
Izklaide » Iedzīvotāji vairāk pērk akcijas preces
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Iedzīvotāji vairāk pērk akcijas preces
Autors: Sintija Pakalne, 21/10/2008 11:11

Klientu grozos akcijas preču daudzums pēdējos mēnešos pārsniedz 30%, šie ir augstākie rādītāji veikalu tīkla pastāvēšanas vēsturē. Latvijas iedzīvotāji arvien vairāk savos iepirkumu grozos liek pirmās nepieciešamības pārtikas produktus. Turklāt vēl vērīgāk kā līdz šim pircēji seko akcijām, dodot priekšroku precēm, kuras konkrētajā brīdī iespējams nopirkt lētāk, pircēju izvēles izmaiņas ekonomisko grūtību iespaidā iezīmē Rimi Latvia pārdošanas rādītāji.

Lai nodrošinātu, ka pircēji var baudīt lieliskas maltītes arī mūsdienu ekonomiskajos apstākļos, Rimi kopā ar pieredzējušiem pavārmākslas meistariem piedāvās idejas gardām, taču ekonomiskām receptēm, kuru pagatavošanai izmantojamie produkti tiks pārdoti par īpaši izdevīgām cenām.

„Mums ir svarīgi, lai klienti var atļauties labākos produktus un spēcinošus ēdienus arī grūtākos apstākļos, tāpēc iedvesmosim Latvijas iedzīvotājus pagatavot gardas un vienlaikus ekonomiskas maltītes“, stāsta Rimi Latvia valdes priekšsēdētājs Valdis Turlais. Viņš informē, ka ekonomisko recepšu izlase būs pieejama visos Rimi veikalos un piedāvās gardas receptes dažādiem dzīves gadījumiem. To pagatavošanai ģimenei pietiks ar salīdzinoši nelieliem ieguldījumiem – ne vairāk par 5 latiem, turklāt Rimi pēc iespējas centīsies nodrošināt, lai receptēs izmantotie produkti būtu iegādājami par īpaši izdevīgām cenām.

„Mājas apstākļos ir iespējams paēst garšīgu un veselīgu ēdienu, viss kas ir nepieciešams - izdoma un vajadzīgās sastāvdaļas. Mana mamma bija pavāre, no viņas iemācījos, ka gatavojot ēdienu varam izrādīt savu mīlestību ģimenes locekļiem. Taisīt ēst ir aizraujoši, jo aiz katras receptes un ēdiena slēpjas savs stāsts. Ikvienam ir iespēja kļūt par virtuozu savā virtuvē,“ aicina Ainārs Gersts, viens no ekonomisko recepšu izstrādātājiem.

Vērtējot pieprasījumu, Rimi arī turpmāk ik nedēļu vairāk nekā 500 preces piedāvās par ievērojami lētāku cenu, iekļaujot arī Latvijā ražotos produktus.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu