Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 2. maijs 08:25:19
Izklaide » Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvaldei jubileja
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvaldei jubileja
Autors: Sintija Pakalne, 21/10/2008 10:51

Ceturtdien, 23. oktobrī, plkst. 22:00 Biznesa augstskolas Turība Studējošo pašpārvalde (SP) svinēs 10. jubileju. Svinības notiks augstskolas centrālajā korpusā, un tās tiek rīkotas kā „Mafijas balle", tādēļ arī jubilejas viesi aicināti ierasties mafijas stila apģērbos.

Jubilejas svinības paredzētas visiem augstskolas studentiem, bijušajiem un esošajiem SP aktīvistiem un citiem SP atbalstītājiem visā tās darbības laikā. Mafijas balles organizatori apmeklētajiem piedāvā kabarē, mēmo kino, dalību virtuālajā apšaudē, svētku salūtu un priekšnesumus no augstskolas kolektīviem- karsējmeiteņu komandas un nupat izveidotā tautisko deju kolektīva. Īpaši svētku pārsteigumi arī no SP valdes locekļu puses. Ar muzikāliem priekšnesumiem priecēs jaunie un daudzsološie dziedātāji Markus Riva un Aivo, kā arī griezties dejās līdz pat rītam varēs grupas „Into One" pavadībā. Vakara vadītāja jeb Mafijas krusttēva lomā iejutīsies Daile teātra aktieris Āris Rozentāls.


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu