Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 29. aprīlis 19:16:05
Sports » Nāc atbalstīt savējos „Vidzemes Olimpiskā centra balvā 2008”!
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Nāc atbalstīt savējos „Vidzemes Olimpiskā centra balvā 2008”!
Autors: Karīna Odriņa, 20/10/2008 16:08

22. un 23. oktobrī Vidzemes Olimpiskajā centrā norisināsies Valmieras skolu jaunatnes sacensības „Vidzemes Olimpiskā centra balva 2008”. Dalību sacensībās pieteikušas 14 komandas, no tām 6 pamatskolu klašu grupā un 8 komandas vidusskolas grupā.

Divas dienas sacensību dalībnieki sevi pārbaudīs veiklības stafetē, spēkošanās, izturības pārbaudē, netradicionālā sporta veidu konkursā u.c. atrakcijās, lai cīnītos par „Vidzemes Olimpiskā centra balvu 2008”. 

22. oktobrī, no plkst. 10.00 līdz 19.00 notiks pamatskolas un vidusskolas komandu priekšsacīkstes. Labākās komandas tiks otrajā kārtā, kas notiks 23. oktobrī, lai mērotos spēkiem pusfinālā un pēc tam finālā.

23. oktobrī no plkst. 16.00 līdz 17.30 notiks pusfināls pamatskolas un vidusskolas grupām. Plkst. 17.30 pirms fināla paredzēta pasākuma svinīgā atklāšana ar Valmieras domes priekšsēdētāja Ineša Boķa un Latvijas Olimpiskās komitejas ģenerālsekretāra Eināra Fogeļa uzrunām. Pasākumu vadīs DJ Bazis, savukārt par muzikālo pavadījumu rūpēsies DJ Gaushis. Pasākuma īpašais viesis- dziedātāja Ella!

Ja jūti piederību kādai no Valmieras skolām, esi absolvents, skolēns, skolotājs vai vecāks, nāc atbalsti savējos! Līdzjutēji laipni aicināti pasākuma vietā ierasties līdzi ņemot dažādus skaņu instrumentus, karogus, plakātus un citu atribūtiku, kas palīdzētu uzvarēt Jūsu komandai.

Gaidīsim arī Tevi atbalstīt savas skolas komandas!


Informāciju sagatavoja:
SIA Vidzemes Olimpiskais centrs”
Mārketinga speciāliste
Karīna Odriņa
mob.tel.: 26309272
fakss: 4233402
e-pasts: karina.odrina@voc.lv
www.voc.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu