Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 10:01:40
Eiropas Savienība » Apstiprināti projektu vērtēšanas kritēriji 93% ES fondu „jaunā” perioda aktivitāšu
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Apstiprināti projektu vērtēšanas kritēriji 93% ES fondu „jaunā” perioda aktivitāšu
Autors: Lita Kokale, 20/10/2008 13:58

Eiropas Savienības (ES) fondu uzraudzības komitejā apstiprināti 93% „jaunā,” 2007.-2013.gada ES fondu plānošanas perioda aktivitāšu projektu vērtēšanas kritēriju komplekti, līdz ar ko kopumā ES fondu Vadošās iestādes, nozaru ministriju, Eiropas Komisijas un ES fondu vadībā iesaistīto sociālo, reģionālo un nevalstiskā sektora pārstāvju akceptu guvuši 137 „jaunā” perioda aktivitāšu projektu vērtēšanas spēles noteikumi.

ES fondu uzraudzības komitejas sanāksmēs saskaņotie projektu vērtēšanas kritēriji līdz ar citiem katras „jaunā” perioda ES fondu aktivitātes atbalsta nosacījumiem Ministru kabineta noteikumu ietvarā vēl jāapstiprina valdībā pirms konkursu atvēršanas un projektu pieņemšanas uzsākšanas.

Līdz š.g. 20.oktobrim valdībā apstiprināti 63 no kopumā 2007.-2013.gadu periodam plānotajiem 148 ES fondu aktivitāšu MK noteikumiem.

ES fondu uzraudzības komiteja ir koleģiāla institūcija, kas nodrošina ES struktūrfondu un Kohēzijas fonda programmu īstenošanas stratēģisko vadību un uzraudzību. Uzraudzības komitejā ir pārstāvēti gan valsts pārvaldes, gan reģionu, gan sociālie partneri un nevalstiskais sektors, tādējādi nodrošinot nepieciešamo caurskatāmību un interešu saskaņošanu ES struktūrfondu īstenošanā.


Informāciju sagatavoja:
Lita Kokale
Finanšu ministrijas
ES fondu Vadošās iestādes preses sekretāre
Tālr: 6 7083880; 2 6469946
Lita.Kokale@fm.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu