Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 29. aprīlis 19:31:00
Sports » Audi panākumi autosportā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Audi panākumi autosportā
Autors: Laura Jaunromane, 20/10/2008 13:33

Audi autosporta vēsturē šis gads ir īpašs, jo nekad vēl Audi autosacīkšu programma nav bijusi tik plaša. Un Audi jau ir izcīnījuši čempiona titulu 24 stundu Lemānas izturības sacensībās, ALMS (American Le Mans Series) and LMS (European Le Mans Series) sacīkšu sērijās.

Veiksmīgo Audi R10 sezonu Lemānas sacīkšu sērijās Audi noslēdza ar vēl vienu pirmās un otrās vietas izcīnīšanu šajā nedēļas nogalē. ALMS fināla sacīkstēs Laguna Seca trasē Kalifonijā vācu piloti Lukas Lūrs (Lucas Luhr) un Marko Verners (Marco Werner) svinēja uzvaru, otrie finišēja viņu komandas biedri Kristians Albers (Christijan Albers) un Emanuele Pirro (Emanuele Pirro).

Audi braucēju Alanu Maknišu (Allan McNish) ALMS fani izvēlēja par „Dekādes labāko braucēju” ("Driver of the Decade"). Skotu pilots ALMS LMP1 kategorijā čempiona titulu ar Audi ir izcīnījis 2000., 2006. un 2007.gadā.

Cīņa par DTM čempiona titulu vēl nav beigusies. Sezonas pēdējās un izšķirošās sacīkstes notiks svētdien, 26.oktobrī Hokenhaimas trasē. Ja Timo Šaiders (Timo Scheider) izcīnīs Audi DTM čempiona titulu, tad četru gredzenu zīmols šajā sezonā būs uzvarējis visās iespējamajās sacīkstēs.


Laura Jaunromane
PR Manager
Moller Auto Baltic SIA
Audi Importer
Latvia & Lithuania






KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu