Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 17. maijs 06:32:48
Eiropas Savienība » Iespēja piedalīties bezmaksas apmācībās par Eiropas Savienību
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Iespēja piedalīties bezmaksas apmācībās par Eiropas Savienību
Autors: Lāsma Lapinska, 20/10/2008 12:28

Eiropas Savienības informācijas aģentūra (ESIA) sadarbībā ar LR Ārlietu ministriju š.g. novembrī ikvienam interesentam piedāvā bezmaksas apmācības par Eiropas Savienību (ES) – tās veidošanos, darbību, institūcijām, lēmumu pieņemšanu un Latvijas dalību tajā.

Semināri iedzīvotājiem notiks otrdien, 4.novembrī plkst. 9:00 – 14:00 un trešdien, 11.novembrī plkst. 13:00 – 18:00 Eiropas Savienības mājā Rīgā Aspazijas bulv. 28, 2.stāvā.

ESIA un Ārlietu ministrijas lektoru vadībā dalībniekiem būs iespēja uzzināt par ES veidošanos un vēsturi, Latvijas ceļu uz ES, institūciju darbību un lēmumu pieņemšanu ES, valsts un pašvaldību līmenī, kā arī to, kur ātri un ērti atrast atbildes uz jautājumiem par ES. Semināra dalībnieki saņems ESIA un Ārlietu ministrijas kopīgi izdotu apliecinājumu par piedalīšanos apmācībās.

Papildu informācija un pietiekšanās pa tālr. 67212611, e-pastu esia@esia.gov.lv vai ESIA mājas lapā http://www.esia.gov.lv/lat/jaunumi/?doc=1191 .


Informācijas sagatavotājs:
Lāsma Lapinska
Eiropas Savienības informācijas aģentūras
projektu vadītāja
Tālr. 67212611, 20040793
E-pasts: Lasma.Lapinska@esia.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu