Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 28. aprīlis 12:45:47
Kultūra » Izsludināta pieteikšanās provēm filmai "Irēnas bērni"
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Izsludināta pieteikšanās provēm filmai "Irēnas bērni"
Autors: Laima Paula, 20/10/2008 12:04

Aicināti pieteikties interesenti, kas vēlētos filmēties vēsturiskā drāmā "Irēnas bērni - gan bērni, gan pieaugušie vecumā no 6 līdz 90 gadiem, informē "Hallmark Hall of Fame" filmēšanas biroja administratore Evita Kļaviņa.

ASV filmu studija "Hallmark Hall of Fame" sadarbībā ar filmu kompāniju "Gillham Road Productions Inc." laika posmā no 2008. gada 13. novembra līdz 22. decembrim Rīgā un tās apkārtnē plāno uzņemt mākslas filmu "Irēnas bērni".

Tas būs biogrāfisks stāsts par Irēnu Sandleri, poļu sociālā dienesta darbinieci, kas no 1942. līdz 1943.gadam no Varšavas Geto izglāba vairāk kā 2500 ebreju bērnus. Pateicoties pašaizliedzībai un drosmei 2007. gadā Irēna Sandlere tika nominēta Nobela miera prēmijai.

Atlases provēs priekšroka tiks dota ģimenēm, vecākiem kopā ar bērniem. Netiks vērtēts cilvēku ārējais izskats. Atlases proves notiks Rīgā, Andrejostas ielā 4a, laika posmā no 22. līdz 25. oktobrim 14:00 līdz 20:00.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu