Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 17:15:36
Sports » Skrien! Par Latviju: Stafetē finišēja 3 845 Latvijas fani
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Skrien! Par Latviju: Stafetē finišēja 3 845 Latvijas fani
Autors: LR Ārlietu Ministrija, Elīna Lazdāne, 19/10/2008 12:08

Ginesa rekorda labošanas mēģinājums „Skrien! par Latviju” ir noslēdzies. 24 stundu garumā stafetes kociņu viens otram nodeva aptuveni 3 845 Latvijas fani. Precīzais dalībnieku skaits vēl tiks noskaidrots. Bet pašreizējie dati liecina, ka Latvija divkārši ir pārspējusi līdzšinējo 100 m stafetes rekorda dalībnieku skaitu.

Tomēr, lai „Skrien! par Latviju” tiktu atzīts par oficiālu, jaunu Ginesa Pasaules rekordu, ir nepieciešams iesniegt skrējiena atskaites un apstiprinājuma dokumentus Ginesa birojam Londonā. Atskaite sastāv no video un foto materiāliem, oficiālo liecinieku - tiesnešu ziņojumiem, kā arī nepieciešams uzrādīt visu reģistrēto dalībnieku sarakstu.

Skrējiena organizatori jūtas patiesi aizkustināti par cilvēku pārsteidzošo sirdsdegsmi, garajām rezervistu rindām nakts laikā un radošajām skriešanas idejām. Visu 24 stundu garumā „Daugavas” stadionā bija vērojamas prieka un sajūsmas pilnas cilvēku sejas. Dalībnieki skrējienu veica gan atmuguriski, gan dejojot, kā arī kopā ar saviem nepilnu gadu jaunajiem mazuļiem un četrkājainajiem mīluļiem.

„Skrien! par Latviju” ir dāvana Latvijas 90. dzimšanas dienā, kuru veidoja Latvijas fani. Diennakts garumā viņi enerģiski centās labot Ginesa rekordu kategorijā "Vislielākais dalībnieku skaits, kas 24 stundās piedalās 100 m stafetes skrējienā".

KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu