Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 26. aprīlis 02:42:45
Sports » Skrien! par Latviju: Ginesa rekords tikpat kā rokā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Skrien! par Latviju: Ginesa rekords tikpat kā rokā
Autors: BNA.LV, 18/10/2008 23:49

Sestdien pllkst. 22.42 Skrien! par Latviju stafeti veica 1849. skrējiena dalībnieks. Tas nozīmē, ka Latvijas fani šobrīd ir pārspējuši līdzšinējo Ginesa Pasaules rekorda 100 m stafetes skrējiena dalībnieku skaitu, kas pieder Singapūrai. 1849. dalībnieks ir rīdzinieks Oskars Krēziņš, viņš par skrējienu uzzināja tikai šorīt. Tomēr, lai Skrien! par Latviju tiktu atzīts par oficiālu Ginesa Pasaules rekordu, skrējienam ir jānotiek visas 24 stundas, kā arī jāievēro Ginesa Pasaules rekorda noteikumi. Plkst. 23.00 rit stafetes 12. stunda, tātad skrējiens ir pusē.

Tuvojoties nakts skrējiena stundām, organizatori vēlreiz vēlas aicināt visus atnākt līdz Daugavas stadionam. Pārsvarā visi turpina skrien pēc plāna, taču ik pa brīdim dalībnieki noskrien arī nedaudz ātrāk, līdz ar to rodas brīvas skrējiena vietas. Tādēļ organizatori aicina sekot līdzi Radio SWH tiešraidei un SWH televīzijai, kurā paziņots par brīvajām vietām un rezervistu nepieciešamību. Atgādinām, ka ierodoties stadionā, jau apstiprinātajiem dalībniekiem jāveic atkārtota reģistrācija numura saņemšanai un starta koridora noskaidrošanai.

Atgādinām, ka ierodoties stadionā, jau apstiprinātajiem dalībniekiem jāveic atkārtota reģistrācija numura saņemšanai un starta koridora noskaidrošanai.

Skrien! par Latviju finišs notiks 19. oktobrī, plkst. 11.00. Skrējiena pēdējā stundā, laikā no plkst. 10.00 līdz 11.00, startēs Māmiņu kluba pārstāves.

Skrien! par Latviju ir dāvana Latvijas 90. dzimšanas dienā, kuras ietvaros notiek Ginesa Pasaules rekorda labošanas mēģinājums kategorijā "Vislielākais dalībnieku skaits, kas 24 stundās piedalās 100 m stafetes skrējienā". Skrējiens norisinās Rīgā, stadionā Daugava, Augšielā 1, no 18. oktobra plkst. 11.00 līdz 19. oktobra plkst. 11.00.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu