Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 29. aprīlis 17:31:59
Sports » Notiek ikgadējās jaunsargu sporta sacensības „Būsim vīri”
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Notiek ikgadējās jaunsargu sporta sacensības „Būsim vīri”
Autors: Ieva Zieda, 17/10/2008 11:17

Šodien, 17.oktobrī, Jelgavas rajona Kalnciema vidusskolas teritorijā notiks Jelgavas rajona jaunsargu ikgadējās sporta spēles „Būsim vīri”. Sporta spēlēs piedalās vairāk nekā 100 jaunsargi vecumā no 12 līdz 18 gadiem, startējot divās vecuma grupās.

Sacensību disciplīnās jaunsargiem paredzēts: pāriešana pāri līdzsvara baļķim, granātu mešana mērķī, riepas velšana, skriešana cauri labirintiem, šaušana ar pneimatiskajiem ieročiem, kājnieku šķēršļu pārvarēšana, palīdzības sniegšana ievainotajam un citi aizraujoši uzdevumi.

Sporta spēļu „Būsim vīri” mērķis ir veicināt pilsonisko audzināšanu, pārbaudīt jaunsargu fizisko sagatavotību, noskaidrot labākos sportistus jaunsargu vidū, kā arī attīstīt prasmi strādāt komandā.

Sporta spēles „Būsim vīri” organizē Aizsardzības ministrijas Jaunsardzes centrs sadarbībā ar Kalnciema vidusskolu.

Jaunsardzes kustība ir Aizsardzības ministrijas vadīta un finansēta Latvijas jauniešu interešu izglītība, kuru realizējot, jauniešiem tiek veidota pilsoniska apziņa un izpratne par demokrātisku sabiedrību, vienlaicīgi izglītojot jauniešus valsts aizsardzības jomā. Jaunsardzē iesaistījušies vairāk nekā 7300 jaunieši no visiem Latvijas novadiem. Detalizētāka informācija par Jaunsardzi: www.jaunsardze.gov.lv.


Jaunsardzes centra Sabiedrisko attiecību daļas vadītāja
Ieva Zieda
26165802
Ieva.Zieda@jaunsardze.gov.lv
www.jaunsardze.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu