Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 24. aprīlis 22:08:50
Sports » Nordea Rīgas maratons solās būt neaizmirstams
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Nordea Rīgas maratons solās būt neaizmirstams
Autors: Alise Jansone, 16/10/2008 12:07

Nordea Rīgas maratona attīstībā nozīmīgu ieguldījumu ir devis Lattelecom, pasākuma tehnoloģiju partneris, kas ir izstrādājis Baltijā modernāko reģistrācijas sistēmu un dalībnieku datu bāzi. Reģistrācija Nordea Rīgas maratonam tiks uzsākta 21. oktobrī. Nākamais Nordea Rīgas maratons notiks 2009.gada 17.maijā.

Nordea Rīgas maratona popularitātes pieaugums, pasākuma organizatoriem – Rīgas domei un aģentūrai Nords Event Communications – sadarbībā ar ilgtermiņa sponsoriem un partneriem, licis ieviest vairākus jauninājumus, kas attiecas ne tikai uz jaunu reģistrācijas sistēmas izveidi, bet arī trasi, balvu fonda palielināšanu, dalībnieku un skatītāju izklaidi, kā arī citām jomām. Tā rezultātā pasākuma organizatori cer, ka 2009. gadā Nordea Rīgas maratons būs vēl krāšņāks, interesantāks un neaizmirstamāks.

Dalībai Nordea Rīgas maratonā būs iespējams pieteikties līdz 2009. gada 12. maijam oficiālajā mājas lapā www.nordearigasmaratons.lv un Nordea bankas filiālēs visā Latvijā.
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu