Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 4 stundam
Šodien ir 2024. gada 29. aprīlis 18:19:19
Sports » Reģistrācija Nordea Rīgas Maratonam sāksies 21. oktobrī
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Reģistrācija Nordea Rīgas Maratonam sāksies 21. oktobrī
Autors: Inese Ķīkule, 16/10/2008 12:02

Nordea Rīgas maratona attīstībā nozīmīgu ieguldījumu ir devis Lattelecom, pasākuma tehnoloģiju partneris, kas ir izstrādājis Baltijā modernāko reģistrācijas sistēmu un dalībnieku datu bāzi. Reģistrācija Nordea Rīgas maratonam tiks uzsākta 21. oktobrī. Nākamais Nordea Rīgas maratons notiks 2009.gada 17.maijā.

Nordea Rīgas maratona popularitātes pieaugums, pasākuma organizatoriem – Rīgas domei un aģentūrai Nords Event Communications – sadarbībā ar ilgtermiņa sponsoriem un partneriem, licis ieviest vairākus jauninājumus, kas attiecas ne tikai uz jaunu reģistrācijas sistēmas izveidi, bet arī trasi, balvu fonda palielināšanu, dalībnieku un skatītāju izklaidi, kā arī citām jomām. Tā rezultātā pasākuma organizatori cer, ka 2009. gadā Nordea Rīgas maratons būs vēl krāšņāks, interesantāks un neaizmirstamāks.

Lai sīkāk iepazīstinātu ar 2009. gada Nordea Rīgas maratona norisi, ierosinātajiem jaunievedumiem, dalībnieku reģistrācijas procesu, aicinām mediju pārstāvjus uz reģistrācijas uzsākšanas oficiālo preses konferenci.

Nordea Rīgas Maratona reģistrācijas uzsākšanas preses konference notiks otrdien, 2008.gada 21. oktobrī, plkst. 14.00 viesnīcā „Royal Square Hotel” Kaļķu ielā 3a, 1. stāva zālē.

Preses konferencē piedalīsies Jānis Birks, Rīgas domes priekšsēdētājs, Aigars Nords, Nords Event Communications valdes priekšsēdētājs, Valdis Siksnis, ģenerālsponsora Nordea bankas Latvijas filiāles vadītājs, Juris Gulbis, tehnoloģiju partnera Lattelecom valdes priekšsēdētājs, Aleksandrs Oskins, BMW autosalona WESS Select valdes priekšsēdētājs un Jeļena Prokopčuka, Nordea Rīgas maratona Goda patronese.

Par Nordea Rīgas maratonu:

Maratons Rīgas pilsētā notiek kopš 1991.gada. 2007.gadā kopā ar jauno ģenerālsponsoru maratons ieguva nosaukumu Nordea Rīgas maratons. Patreizējā maratona trase 2007.gada aprīlī oficiāli sertificēta Starptautiskajā maratonu un garo distanču skriešanas asociācijā AIMS. Nordea Rīgas maratons ir lielākais Baltijā un 2008. gadā pasākums pucēja vairāk nekā 5 000 dalībnieku no 35 pasaules valstīm.

Maratonu kopš 2007.gada sadarbībā ar Rīgas domi rīko aģentūra Nords Event Communications. Ģenerālsponsors – Nordea banka, tehnoloģiju partneris – Lattelecom, sponsori – BMW autosalons WESS Select, Hanzas Maiznīca, adidas un Powerade, oficiālais pārvadātājs – airBaltic, partneris – Arēna Rīga. Pasākumu atbalsta Izglītības un zinātnes ministrija.

Dalībai Nordea Rīgas maratonā būs iespējams pieteikties līdz 2009. gada 12. maijam oficiālajā mājas lapā www.nordearigasmaratons.lv un Nordea bankas filiālēs visā Latvijā.


Papildus informācija:
Inese Ķīkule tel: 6750 4931, 2966 6110
inese.kikule@necom.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu