Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 28. aprīlis 12:12:02
Kultūra » Rīgas Modes nedēļā piedalīsies arī pasaulslavenais modes nams EMANUEL UNGARO
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Rīgas Modes nedēļā piedalīsies arī pasaulslavenais modes nams EMANUEL UNGARO
Autors: Laima Paula, 16/10/2008 11:00

Kā gaidāmās Rīgas Modes nedēļas galvenais notikums plānots modes nama EMANUEL UNGARO pavasara/vasaras 2009 kolekcijas skate, informē Rīgas Modes federācijas direktore Tatiana Balvas.

Neapšaubāmi, tas pievērsīs Latvijas galvaspilsētai ne tikai lokālās, bet arī ārzemju modes sabiedrības uzmanību, jo šo zīmolu ir iecienījušas tādas pasaules līmeņa zvaigznes kā Toms Krūzs, Nikola Kidmena, Uma Tūrmane, Andželina Džolija, Keita Blanšeta, Harisons Fords, Žans Reno un citi. Pasaulslavenu modes namu pieaugošā interese par Rīgas Modes nedēļu un vēlme piedalīties tajā, liecina par RFW izaugsmi.

Šodien modes nams EMANUEL UNGARO ir iekarojis stabilu vietu pasaules vadošo modes namu vidū, bet tā dibinātājs ir viens no pazīstamākajiem un titulētākajiem dizaineriem pasaulē. Savas profesionālās darbības laikā modes mākslinieks Emanuēls Ungaro ir saņēmis desmit prēmijas un ordeņus no Amerikas Savienotajām Valstīm, Japānas, Vācijas, Meksikas un, protams, Francijas.

Leģendārā Parīzes zīmola pārstāvju ierašanās Rīgas Modes nedēļā ir ievērojama ne tikai ar savu jaunās kolekcijas skati, bet arī ar to, ka delegācijas sastāvā atbrauks modes nama EMANUEL UNGARO vīriešu līnijas jaunais mākslinieciskais vadītājs Franks Boklē (Franc Boclet).


KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu