Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 29. aprīlis 14:20:15
Sports » Tiek apzināti Valmieras rajona sporta laureāti
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Tiek apzināti Valmieras rajona sporta laureāti
Autors: Eva Eglīte, 15/10/2008 09:10

Valmieras rajona padome aicina rajona sporta klubu un kolektīvu vadītājus vai trenerus līdz šī gada 30.oktobrim iesniegt materiālus par savu sportistu augstvērtīgākajiem sasniegumiem 2008.gada sezonā. Materiāli nepieciešami, lai apzinātu rajona sporta laureātus. Ar nolikumu var iepazīties Valmieras rajona padomes interneta mājas lapā www.valmierasrajons.lv sadaļas “Sports” apakšsadaļā “Sporta laureāti”.

Informācija jāiesniedz Valmieras rajona padomē (Lāčplēša iela 2, Valmiera) 312. kabinetā Kultūras un sporta daļas galvenajam speciālistam sporta jautājumos Līgonim Bečeram, tālr. 64207160, e-pasts: sports@valmierasrajons.lv

Valmieras rajona padomes organizētā veiksmīgāko rajona sportistu svinīgā pieņemšana notiks novembra beigās, un tā būs jau 15. ikgadējā rajona sportistu godināšana. Pirmo reizi  - 1994.gadā, godināja 27 sportistus un katru gadu godināmo skaitam ir tendence pieaugt. Pēdējos gados tiek sveikti aptuveni 50 rajona sportistu, kas sasnieguši augstvērtīgus rezultātus.


Informāciju sagatavoja:
Eva Eglīte
Sabiedrisko attiecību speciāliste
Valmieras rajona padome
Tālr.: 42 07174
Fakss: 42 07155
E-pasts: eva.eglite@valmierasrajons.lv
www.valmierasrajons.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu