Saturs atjaunots pirms ne vairāk kā 15 minūtēm
Šodien ir 2024. gada 7. maijs 09:11:23
Sports » Bruņoto spēku izlase izcīna trīs medaļas orientēšanās sportā
Izvēlies kategoriju:
Rādīt informāciju: Ziņas Foto ziņas Preses relīzes Tirgus ziņas Intervijas
Bruņoto spēku izlase izcīna trīs medaļas orientēšanās sportā
Autors: Normunds Stafeckis, 14/10/2008 14:18

Nacionālo bruņoto spēku (NBS) orientēšanās sporta izlases komanda, kura no 6. līdz 12.oktobrim piedalījās Starptautiskās militārās sporta asociācijas (CISM) rīkotajā 41. Pasaules karavīru čempionātā orientēšanās sportā Lietuvā, mājās atgriezās ar trijām iegūtām medaļām.

Sudraba medaļu ieguva Zemessardzes (ZS) 25. kājnieku bataljona zemessargs Mārtiņš Sirmais, kurš vidējā distancē, pieļaujot minimālas kļūdas, 172 orientieristu konkurencē izcīnīja 2.vietu.

Savukārt NBS izlases sieviešu komanda šajā čempionātā izcīnīja divas bronzas medaļas. 15 sieviešu komandu vērtējumā 3.vietu izcīnīja NBS izlases dalībnieces vecākā zemessardze Una Arama (ZS Studentu bataljons) un zemessardzes Aija Skrastiņa un Ieva Veģere (ZS 27. kājnieku bataljons). Arī orientēšanās stafetē viņas bija trešās.

NBS izlasei šāda līmeņa karavīru sacensībās pirmo reizi ir izdevies sasniegt tiks augstus rezultātus – iegūta viena sudraba un divas bronzas medaļas, kā arī izcīnītas trīs 4.vietas.

CISM Pasaules karavīru čempionātā piedalījās 228 sportisti no 26 valstīm. Latviju čempionātā pārstāvēja 11 orientieristi.

Plašāka informācija par čempionāta norisi pieejama interneta vietnē www.wmoc2008.com
   

Informāciju sagatavojis:
kapteinis Normunds Stafeckis,
NBS komandiera personīgā štāba
Preses daļas virsnieks.
Tālrunis: 67335135, 26435189
E-pasts: Normunds.Stafeckis@mod.gov.lv
KOMENTĀRI
Jūs varat pievienot savu komentāru ziņai, kas tiks nosūtīts portāla redaktoram. Ja tas saturēs aktuālu un redakcijai saistošu informāciju, ziņa tiks papildināta ar Jūsu iesūtīto komentāru un Jūs vai Jūsu norādītā persona tiksiet norādīti kā ziņas papildinājuma pirmavoti.


Tavs vārds:
Tavs e-pasts:
Vēlos saņemt citus jaunākos komentārus par šo rakstu, savā e-pastā!
Tava ziņa:
Uz augšu